Delavnica "Jaz, mojster komunikacije"

Datum objave: 20. 1. 2022
Obvestilo vsem študentom FMF
Karierni centri Univerze v Ljubljani vabijo študente na delavnico Jaz, mojster komunikacije, ki bo potekala v sredo, 26. 1. in 2. 2. 2022, ob 13:00 d0 16:45.

Komunikacija je orodje, s katerim gradimo svoje odnose ali pa jih podiramo. Glavna stvar je, kako znamo ta orodja uporabljati. Na delavnici bomo spoznali najbolj uporabna komunikacijska orodja, ki nam pridejo prav v vsaki situaciji - s profesorjem, sovrstniki ali pa z natakarico kavarne na vogalu ulice. Osvojimo samozavest na področju odnosov in komunikacije.

Program: • Komunikacija, orodje za urejanje odnosov. • Najbolj učinkovite veščine za gradnjo odnosov. • Notranja naravnanost v zahtevnih odnosih. • Kako podajati kritiko in ostati v dobrih odnosih? • Asertivnost: tehnika komuniciranja ali naravnanost? • Ohranjanje notranje stabilnosti v stresnih situacijah. Prijavite se preko POPR-a>>

Delavnica poteka v dveh delih. Udeležba samo na enem delu ni mogoča. Prijava je možna le za tiste študente, ki se boste udeležili obeh delov delavnice (26. 1. in 2. 2. 2022).

V POPR se kot študenti prijavite z digitalno identiteto UL. Po prijavi boste potrditev prijave in Zoom povezavo do dogodka prejeli na svoj email. Če svojega e-maila niste spreminjali, je to vaš študentski email. Lahko si ga spremenite v svojem profilu.

Info: Andreja Jurček, karierna svetovalka, andreja.jurcek@uni-lj.si, 030 641 644.

Delavnica "Jaz, mojster komunikacije"