Merkur zavarovalnica

Datum objave: 18. 3. 2022
Zaposlitveni oglas
Sodelavec s področja aktuarstva (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 27. marec 2022)

Si že slišal/-a za MSRP 17? Ti leži finančna matematika? Te odlikuje sposobnost analitičnega razmišljanja? Želiš med svoje delovne obveznosti vključiti pripravo podatkov za planiranje in obračun provizij, sodelovanje pri procesu provizioniranja in pozavarovanja, razvoju novih produktov? Ali pa želiš izvajati analizo tveganja ter stresnih testov in drugih analiz s področja upravljanja tveganj?

Če si vsaj na nekaj zgornjih vprašanj odgovoril/-a z DA, potem se nam čimprej predstavi. Pošlji nam svojo predstavitev na zaposlitev@merkur-zav.si (s pripisom »aktuarstvo in upravljanje tveganj«) in morda najdemo način sodelovanja, ki bo v obojestransko korist.

Merkur zavarovalnica je del mednarodne zavarovalniške skupine Merkur, ene najstarejših zavarovalnic v Evropi. Delovanje Merkur zavarovalniške skupine ter s tem tudi Merkur zavarovalnice je že od samega začetka usmerjeno v zagotavljanje varnosti človeku. K temu sedaj dodajamo novo usmeritev, ki presega tradicionalno in klišejsko razumevanje vloge zavarovalnice. Svojim zavarovancem in zaposlenim zato že danes pomagamo živeti tako, da bomo jutri izžarevali zdrav življenjski stil in veselje do življenja. S sloganom »Ker sem čudež življenja.« sporočamo poslovno filozofijo, ki postavlja v ospredje posameznika in njegove individualne potrebe.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.