EUTOPIA TeamWork 2022: nova virtualna mednarodna poletna praksa za študentke in študente

Datum objave: 22. 3. 2022
Obvestilo vsem študentom FMF
Ste željni novih izzivov? Vas mika delo v mednarodnem okolju? Vabimo vas, da berete naprej in se prijavite.

EUTOPIA TeamWork 2022 združuje multidisciplinarno in multiuniverzitetno ekipo do 8 študentov z univerz Zveze EUTOPIA, ki štiri tedne poleti opravljajo plačano poletno prakso s krajšim delovnim časom na projektu organizacije. Za pripravo se študentje udeležijo vrste uvajalnih delavnic, na katerih razvijejo zaposljive veščine in spoznajo svojo ekipo. Skozi celoten program imajo študenti dostop do organizacijskega mentorja.

Cilj TeamWorka je zagotoviti mednarodne in medkulturne izkušnje ter virtualne veščine za izboljšanje zaposljivosti. Z vključitvijo v TeamWork 2022: • lahko izboljšate svojo zaposljivost; • pridobite dragocene mednarodne izkušnje; • izboljšate svoj življenjepis in širite svojo poklicno mrežo; • izboljšate svojo samozavest in medkulturno razumevanje; • razvijate tudi druge veščine, kot so komunikacija, timsko delo in reševanje problemov ter številne druge (zelo zaželene pri delodajalcih po vsem svetu).

Prijave so odprte za študente 1. in 2. stopnje vseh študijskih programov. Projekte bodo izvajale organizacije iz različnih industrij po vsem svetu, tako da bodo naloge ali izzivi široki in raznoliki.

Celoten razpis in kontakt za informacije je dostopen TUKAJ (pdf) in na tej povezavi v POPR-u, preko katerega tudi zbiramo prijave.

Rok za prijave je 31. 3. 2022.

EUTOPIA TeamWork 2022: nova virtualna mednarodna poletna praksa za študentke in študente