SIQ Ljubljana

Datum objave: 17. 6. 2022
Zaposlitveni oglas
Metrolog - kalibracije (študentsko delo, rok za prijavo 30. junij 2022)

SIQ Ljubljana, Mašera-Spasićeva ulica 10, 1000 Ljubljana, kot mednarodno uveljavljena institucija z dolgoletno tradicijo vabi k sodelovanju študente Fakultete za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani s ponudbo opravljanja študentskega dela.

Za delo na področju metrologije iščemo marljivega, vestnega in odgovornega študenta za pomoč pri izvajanju kalibracij in električnih meritev.

Delujemo tako v Sloveniji kot v tujini, zato je delo dinamično, polno izzivov in ponuja možnost za rast in napredovanje.

K prijavi vabimo študente univerzitetnega ali visokošolskega študijskega programa, ki želijo pridobiti delovne izkušnje. Zaželeno je poznavanje osnov elektrotehnike, fizike, računalniška in matematična pismenost, dobro znanje angleščine, ročne spretnosti, samoiniciativnost in sposobnost reševanja problemov. Začetna bruto urna postavka je 7,00 €.

Nudimo vam:

  • fleksibilen delovni čas,
  • prilagajanje študentskega dela študijskim obveznostim,
  • for free kava, sadje, čaj,
  • zanimivo delo s strokovnjaki področja,
  • možnost dodatnega izobraževanja.

Kaj delamo, si lahko ogledate na spodnji povezavi: https://www.youtube.com/channel/UCURzJFvP5CDVtL_vdvWjbQA.

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov kadri@siq.si. V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter dosedanjih delovnih izkušnjah. Izbor bo opravljen na podlagi predhodnih razgovorov s kandidati.

Dodatne informacije v zvezi s študentskim delom so na voljo v kadrovski službi SIQ Ljubljana, telefon: 01 4778 114, kontaktna oseba Urška Podgoršek (kadri@siq.si).

Pridite in se prepričajte - zanimivo je.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.