Statistični urad Republike Slovenije

Datum objave: 25. 10. 2022
Zaposlitveni oglas
Višji svetovalec (redna zaposlitev, rok za prijavo 26. oktober 2022)

V Sektorju za metodologijo in standarde, Oddelku za metodologijo na Statističnem uradu RS iščemo novega sodelavca ali sodelavko.

Več o prostem delovnem mestu in pogojih za zaposlitev najdete v javnem razpisu Višji svetovalec (šifra 1392) v Sektorju za metodologijo in standarde, v Oddelku za metodologijo, ki je objavljen na osrednjem spletnem mestu državne uprave GOV.SI: https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/visji-svetovalec-sifra-1392-v-sektorju-za-metodologijo-in-standarde-v-oddelku-za-metodologijo/.

SURS je glavni izvajalec državne statistike. Njegovo poslanstvo je zagotoviti uporabnikom kakovostne statistične podatke. Je član Evropskega statističnega sistema in v tej vlogi dejavno sodeluje v delovnih skupinah in odborih Eurostata, statističnega urada Evropske unije, ter pri tehničnih in infrastrukturnih projektih, ki jih ta usklajuje.

Rok za prijavo je 26. 10. 2022.

Informacije o izvedbi javnega natečaja daje Marija Žerjav Prosen, telefon: 01 2416 419, informacije o delovnem področju pa mag. Maja Sever, telefon: 01 2340 816.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.