Generali zavarovalnica

Datum objave: 27. 10. 2022
Zaposlitveni oglas
Specialist za podatkovna skladišča (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 14. november 2022)

V zavarovalnici Generali pomagamo ljudem ustvariti varnejšo prihodnost tako da varujemo njihova življenja in sanje. Skrbimo tako za stranke kot tudi naše zaposlene. Smo del tretje največje zavarovalniške skupine v Evropi, ki ima ambicijo postati več – vseživljenjski partner našim strankam. Za uresničitev zadanega cilja potrebujemo proaktivne, inovativne in skrbne ljudi, ki s strastjo leva stremijo k odličnim rezultatom.

K sodelovanju vabimo sodelavca na delovno mesto Specialist za podatkovna skladišča (m/ž). Lokacija dela je v Ljubljani ali v Kopru, mlajša ekipa sodelavcev pa odlično sodeluje tudi na daljavo. Iščemo osebo, ki ji je sodelovanje z najrazličnejšimi naročniki znotraj podjetja v veselje, je natančna in razmišlja strateško ter ceni celosten pogled nad podatki v podjetju.

Če se prepoznaš v opisu:

priprava podatkov in standardiziranih poročil za naročnike s področij razvoja produktov in prodaje, razvoj kompleksnih modelov podatkovnih skladišč, sodelovanje pri ETL procesih prenašanja podatkov iz virov v podatkovno skladišče, odgovornost za celoten razvojni cikel od zbiranja in interpretacije zahtev do implementacije.

Ti ponujamo:

Študentsko delo ali zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom, hibridni način dela omogoča kombinacijo dela iz pisarne in dela od doma, delo v stabilnem mednarodnem podjetju, kar omogoča veliko sodelovanja z ekipami v Italiji in na Češkem, možnost strokovnega izpopolnjevanja, v preteklem letu smo vsi zaposleni v izobraževanja vložili 60.350 ur, kar znaša približno teden dni izobraževanj na zaposlenega, ugodnosti polnega certifikata Družini prijazno podjetje in Družbeno odgovoren delodajalec široka paleta ugodnosti za zaposlene, ki zajemajo tudi kolektivna zavarovanja, *tedenski odprti webinarji za vse zaposlene: zavarovalniške vsebine, mehke veščine, osebni razvoj.

Od tebe pa pričakujemo:

Dosežena najmanj VI. stopnja izobrazbe, izkušnje s področja priprave podatkov, razvoja podatkovnih skladišč, poznavanje ETL procesov, izkušnje na področju razvoja na podatkovnih bazah in SQL jezika, oblikovalski pristop pri zajemanju potreb strank in pretvarjanju v končno rešitev.

Postanite del zavarovalnice, ki postavlja trende. Izkoristite priložnosti, ki jih ponuja delo v mednarodnem okolju, kjer karierno rast negujemo skozi izkušnje, ideje in inovativne rešitve.

Svoj CV pošlji na nina.cas@generali.si do 14. novembra 2022.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.