Uprava RS za jedrsko varnost

Datum objave: 24. 1. 2023
Zaposlitveni oglas
Svetovalec - pripravnik (redna zaposlitev, rok za prijavo 1. februar 2023)

Uprava RS za jedrsko varnost, objavlja prosto delovno mesto za določen čas, s polnim delovnim časom, za čas opravljanja pripravništva v trajanju 10 mesecev v Sektorju za jedrsko varnost, Oddelku za analize in dovoljenja. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati tehnične ali naravoslovne stroke, smeri: elektrotehnika, gradbeništvo, fizika, kemija.

Delovna mesta svetovalec – pripravnik lahko zasedajo kandidati:

  • ki še niso imeli sklenjene pogodbe o zaposlitvi za delovno mesto, za katerega se zahteva najmanj stopnja izobrazbe, zahtevane v razpisu,
  • kandidati, ki so že bili zaposleni oz. samozaposleni, vendar še niso pridobili 7 mesecev delovnih izkušenj na delovnem mestu, za katerega se zahteva najmanj stopnja izobrazbe, zahtevana v razpisu (vštevši pripravniško dobo).

Zaželeno je, da prijava vsebuje tudi kratek življenjepis ter da kandidat v njej poleg formalne izobrazbe navede tudi druga znanja in veščine, ki jih je pridobil. Kontaktna oseba za informacije v zvezi z razpisanim prostim delovnim mestom: dr. Tomaž Nemec na tomaz.nemec@gov.si, 01 472 11 45. Več podrobnosti o pogojih zaposlitve ter obrazec za prijavo na razpis so na spletni strani tukaj.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.