Preskoči na glavno vsebino

Vabilo strokovnjakom in strokovnjakinjam k vpisu v bazo na portalu wideraexperts.eu

Datum objave: 21. 8. 2023
Informacije o raziskovalnem delu

V okviru projekta NCP WIDERA.NET+, v katerem sodelujemo nacionalne kontaktne točke iz držav širitve (t.i. widening države), je bil razvit portal https://wideraexperts.eu/, ki je namenjen povezovanju strokovnjakov in strokovnjakinj s prijavitelji in prijaviteljicami iz t.i. widening držav, ki pripravljajo projektne predloge v okviru Širitve udeležbe in krepitve evropskega raziskovalnega prostora (ERA), II. stebra in EIC Pathfinder programa Obzorje Evropa.

Da bo portal zaživel, je seveda ključnega pomena, da se v največji možni meri razširi mreža strokovnjakov in strokovnjakinj, ki bodo na razpolago za predhodni pregled (t.i. prescreening) projektnih predlogov pred rokom za oddajo na določen javni razpis.

V kolikor ste strokovnjak ali strokovnjakinja z visoko stopnjo strokovnega znanja na področju, ki ustreza II. stebru, EIC Pathfinder ali Širitvi udeležbe in krepitvi Evropskega raziskovalnega prostora (ERA) programa Obzorje Evropa in imate odlično znanje angleščine, ste vabljeni, da si na strani wideraexperts.eu ustvarite svoj profil oziroma se registrirate.

Za več informacij se lahko obrnete na: katja.skrlj@gov.si.