Sprejem brucev oddelka za fiziko

Datum objave: 28. 9. 2023
Obvestilo študentom fizike

SPREJEM BRUCEV

Bliža se oktober in z njim pričetek predavanj. Ob pričetku študijskega leta bo študente prvih letnikov 1. stopnje nagovoril predstojnik Oddelka za fiziko prof. Janez Dolinšek, nato pa jih bo pozdravil tudi predstavnik Študentskega sveta Urban Pečoler.

Sprejem za študente Visokošolskega strokovnega študijskega programa Aplikativna fizika Sprejem brucev bo v ponedeljek,2. oktobra, ob 9.15 v učilnici za Didaktiko fizike (laboratorij 206 v 2. nadstropju na Jadranski 19).

Sprejem za študente Univerzitetnega študijskega programa Fizika Sprejem brucev bo v torek, 3. oktobra, ob 11.15 v Veliki fizikalni predavalnici v Peterlinovem paviljonu (Jadranska 26).

ZAČETEK PREDAVANJ IN URNIK

Pouk se bo v študijskem letu 2023/24 začel v ponedeljek, 2. oktobra, po običajnem urniku, ki je objavljen na fakultetni spletni strani. Študente naprošamo, da v oktobru urnike redno spremljajo, saj lahko prihaja do manjših sprememb. Prosimo tudi, da glede pričetka pouka pri posameznih predmetih študenti spremljajo obvestila na Spletni učinici.
POZOR! Za študente univerzitetne Fizike se predavanja pri predmetu Kemija (prvi ponedeljkov predmet na urniku) izvajajo na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo (predavalnica B, 1. nadstropje osrednjega objekta, Večna pot 113, Ljubljana).

ŠTUDENTSKE IZKAZNICE

Študenti, ki so se vpisali v prvem roku, bodo študentske izkaznice lahko prevzeli na recepciji (stavba Fizika, Jadranska 19). Vsi ostali pa bodo na izkaznice morali še malo počakati. Ko bodo prispele, bomo študente obvestili po e-pošti.

ŠTUDENSKI E-NASLOV in NOVICE ZA ŠTUDENTE FIZIKE

Študente prosimo, da redno spremljajo tudi svojo univerzitetno e-pošto in novice za študente fizike.

Želimo vam uspešno študijsko leto.