Preskoči na glavno vsebino

Opomnik: Nagrada Marjana Jermana za leto 2023

Datum objave: 4. 10. 2023
Obvestilo študentom fizike
Poziv za oddajo predlogov do 15. 10. 2023.

Tudi letos bomo na Fakulteti za matematiko in fiziko podelili Nagrado Marjana Jermana. Nagrada je poimenovana po našem nekdanjem pedagoškem sodelavcu doc. dr. Marjanu Jermanu, ki je preminil jeseni 2020. Njen namen je nagrajevanje izjemnih dosežkov s področja pedagoškega dela pri vodenju vaj. Opredeljuje jo ta pravilnik.

Predloge za nagrado lahko vložijo vsi zaposleni in študenti na UL FMF. Predloge, ki naj vsebujejo ime kandidata in utemeljitev, lahko s pripisom "Predlog za Nagrado Marjana Jermana" do 15. oktobra 2023 pisno ali prek elektronske pošte vložite v tajništvo UL FMF (soba 017 v stavbi na Jadranski 19 ali tajnistvo@fmf.uni-lj.si). Za nagrado pridejo v poštev vsi naši sodelavci, ki so kadar koli v preteklih petih študijskih letih vodili vaje pri predmetih v pristojnosti UL FMF. Na podlagi vloženih predlogov bo komisija izbrala največ enega nagrajenca s področja v pristojnosti Oddelka za matematiko ter največ enega s področja v pristojnosti Oddelka za fiziko.

Za kakršna koli vprašanja se lahko obrnete na: marjetka.knez@fmf.uni-lj.si (Oddelek za matematiko) ali simon.copar@fmf.uni-lj.si (Oddelek za fiziko).