Pareto

Datum objave: 21. 5. 2024
Zaposlitveni oglas
Podatkovni znanstvenik (Data scientist) (redna zaposlitev, rok za prijavo 31. maj 2024)

Na Pareto AI (www.pareto.si) spet širimo ekipo!

Če te zanima razvoj AI produktov s poudarkom na uporabi AI modelov na realnih problemih, si na pravem mestu. Tokrat iščemo podatkovnega znanstvenika (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju različnih zanimivih modelov za domače in tuje naročnike. Trenutno iščemo dve poziciji. Pri eni bo poudarek na napovednih in optimizacijskih modelih, pri drugi pa bo poudarek na delu z jezikovnimi modeli za razvoj različnih rešitev.

Vsaj osnovno znanje konceptov strojnega učenja je zaželeno, dodatne izkušnje pa bodo še kako prišle prav, saj se ukvarjamo z state-of-the-art sistemi in pristopi.

Delo poteka "remote first" in kandidat bi postal del mlade ekipe 17 sodelavcev, kjer se bo lahko ogromno naučil in kjer dajemo velik poudarek na osebnostno in karierno rast.

Plačilo je po dogovoru in je odvisno od izkušenj.

Če rad rešuješ kompleksne izzive in te veseli data science hkrati pa se želiš tudi doučiti potrebnih znanj za razvoj modelov za produkcijo se prijavi na careers@pareto.si.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.