Dodatno leto

Pogoji za dodatno leto

V primeru, da niste izkoristili ponavljanja letnika, prepisa ali spremembe programa/smeri in ste v zadnjem letniku študijskega programa, lahko koristite dodatno leto. Drugih pogojev za izrabo dodatnega leta ni.


Postopek

Korak 1: Namero, da želite koristiti dodatno leto, morate čimprej vendar najkasneje do 25. septembra sporočiti v študentsko pisarno na fizika@fmf.uni-lj.si, da vam ročno odpremo vpisni list.

Korak 2: V sistem VIS se prijavite z digitalno identiteto UL-ID.

Korak 3: V rubriki »Ankete« izpolnite študentske ankete.

Korak 4: V rubriki »Vpis - Vpisni list« izpolnite vpisni list.

Korak 5: Po vnosu vseh zahtevanih podatkov v vpisni list, potrdite vnos z gumbom Potrdi. Vneseni podatki se vam izpišejo na zaslonu za ponovni pregled. Predlog vpisnega lista lahko na spletni strani izpolnite ter potrdite vnos podatkov le enkrat, zato pred končno potrditvijo natančno preglejte vse podatke in izbiro predmetov. Če so vneseni podatki točni, še enkrat izberite gumb Potrdi, v nasprotnem primeru se vrnite na predhodno stran in popravite napačne podatke. Po uspešnem vnosu vas informacijski sistem o tem obvesti s sporočilom »Vpis je uspešno zaključen.«. Vpisnega lista ne tiskajte.

Korak 6: Vpis je zaključen, ko na vaš e-naslov prejmete račun z vpisnino. Če računa ne prejmete do 28. septembra, nemudoma kontaktirajte študentsko pisarno.

Korak 7: Na recepcijo OF oddajte študetnsko izkaznico.


Račun in potrdila

Vpis je zaključen, ko na vaš e-naslov prejmete račun z vpisnimi stroški. Ko je račun poravnan lahko sami v VIS-u (zavihek Moji podatki) natisnete potrdila o vpisu ter o opravljenih obveznostih.

Študentsko izkaznico dostavite na recepcijo OF, da jo opremimo z novo nalepko.