Sava Re

Datum objave: 24. 2. 2021
Zaposlitveni oglas
Strokovni sodelavec za pozavarovanje (študentsko delo, rok za prijavo 5. marec 2021)

Zavarovalna skupina Sava, d. d., je prodorna zavarovalna skupina, ki je prisotna na več kot 100 zavarovalnih in pozavarovalnih trgih sveta. Ključne odlike matične družbe Sava Re so 40-letna tradicija, mednarodno priznan ugled ter uspešnost in stabilnost poslovanja. Družba nudi pozavarovalne storitve več kot 200 partnerjem po vsem svetu. Na področju zavarovalništva ima Sava Re v lasti več zavarovalnih in nezavarovalnih družb ter je ena večjih zavarovalnih skupin na območju Jugovzhodne Evrope.

K sodelovanju vabimo študenta (m/ž) II. bolonjske stopnje za delo na nalogah strokovnega sodelavca za pozavarovanje v Poslovnem centru za pozavarovanje.

Ponujamo delo v dinamičnem in ustvarjalnem delovnem okolju z mednarodno komponento, timsko delo in možnostjo strokovnega usposabljanja.

Vaše področje dela vključuje:

  • sodelovanje pri reševanju škod s cedenti, retrocesionarji in posredniki,
  • izdelava analiz in sodelovanje pri razvoju zavarovalnih produktov s cedenti,
  • sodelovanje pri identifikaciji tveganj in upravljanju s tveganji v okviru poslovnega centra za pozavarovanja,
  • razvoj in posodabljanje pozavarovalnih modelov ter analiza rezultatov po cedentih zavarovalnih vrstah in po posameznih trgih,
  • sodelovanje pri pripravi podatkov za oceno ratinga s strani zunanje rating agencije,
  • sodelovanje pri razvoju računalniških aplikacij za potrebe sektorja,
  • sodelovanje pri projektu Solventnost II,
  • vodenje evidence ter modeliranje agregatne izpostavljenosti za rizike naravnih nesreč.

Od kandidata pričakujemo aktivno znanje angleškega jezika in napredno uporabo programa MS Excel, prednost imajo kandidati z znanjem in veseljem do programiranja v programu R.

Predviden začetek dela je 1. april 2021 oziroma po dogovoru. Delo se v času ukrepov zaradi širjenja virusa COVID-19 opravlja od doma ali v Ljubljani na Dunajski cesti 56.

Če želite znanje deliti z nami, ste samoiniciativni, sistematični, ustvarjalni, prizadevni in natančni ter imate dobre analitične in komunikacijske sposobnosti, vas vabimo, da se nam predstavite z življenjepisom.

Vaše vloge pričakujemo do 5. 3. 2021 po elektronski pošti na naslov zaposlitev@sava-re.si, s pripisom STROKOVNI SODELAVEC V PC ZA POZAVAROVANJE.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.