EconLab

Datum objave: 2. 4. 2021
Zaposlitveni oglas
Finančni analitik (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 8. april 2021)

V EconLabu iščemo nove sodelavce z znanjem matematike, financ, statistike in ekonometrije. Smo fleksibilni, vendar je glede na časovne zahteve dela najbolje, da ste v zadnjem letniku magistrskega študija ali pa imate študij že zaključen.

EconLab je vodilno regionalno podjetje na področjih kvantitativno podprtih storitev v bančništvu, poslovne analitike in svetovanja v energetiki in logistiki. Smo dinamično mlado podjetje, ki združuje akademsko znanje z bogatimi izkušnjami modeliranja v mednarodnem bančništvu. Pri razvoju internih modelov bank smo edino slovensko podjetje, ki sodeluje z mednarodnimi bančnimi skupinami, in tako poleg konkurenčnega plačila omogočamo za Slovenijo edinstveno možnost pridobivanja izkušenj s področja risk managementa v strogo regulirani panogi. EconLab je zato tudi odlična karierna odskočna deska za vse, ki bi svoje dobro tehnično znanje radi nekoč vnovčili v finančni industriji.

Prijave sprejemamo na igor.masten@econlab.si do 8. 4. 2021.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.