Pedagoški inštitut

Datum objave: 12. 5. 2021
Zaposlitveni oglas
Ocenjevanje odgovorov dijakov v raziskavi PISA (študentsko delo, rok za prijavo 14. maj 2021)

Na Pedagoškem inštitutu v Ljubljani v okviru raziskave PISA iščemo študente s končano prvo stopnjo študija, ki bi bili pripravljeni ocenjevati odgovore dijakov in dijakinj. Letos je poudarjeno področje preverjanja matematika, poleg matematike pa bodo ocenjevali tudi nekaj nalog iz naravoslovja, branja in ustvarjalnega mišljenja. Tako imenovano kodiranje odgovorov bo potekalo od 24. 5. 2021 do predvidoma 25. 6. 2021 vsak dan med 8.00 in 14.30 v prostorih Pedagoškega inštituta. Prisotnost koderjev je obvezna ves ta čas, saj je v nasprotnem primeru proces zelo otežen. V primeru, da ima študent vmes kakšno nujno obveznost (npr. izpit), se, seveda, lahko dogovorimo za izostanek, pogosta odsotnost pa žal ni mogoča. Potrebujemo resne in zanesljive študente. Ob koncu sodelovanja izdamo tudi potrdilo o sodelovanju. Urna postavka za to delo je 7,00 EUR neto, obvezna je študentska napotnica. Ker želimo v teh časih poskrbeti za varnost vseh prisotnih, bomo sodelujoče med drugim prosili za testiranje za Covid-19 na tedenski ravni.

Tisti, ki bi jih delo zanimalo, naj svoj interes s kratkim CV-jem sporočijo na e-naslov klaudija.sterman@pei.si najkasneje do 14. 5. 2021.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.