Študentsko delo - SIQ

Datum objave: 19. 5. 2021
Obvestilo študentom fizike

SIQ Ljubljana kot mednarodno uveljavljena institucija z dolgoletno tradicijo zaposluje ljudi, ki imajo znanje s področij varnosti proizvodov in sistemov, meroslovja, ocenjevanja sistemov vodenja, izobraževanja, preskušanja, certificiranja in kontrole igralniških tehnologij.

Na področju meroslovja iščemo marljivega, vestnega in odgovornega študenta/ko za pomoč pri izvajanju kalibracij pod nadzorom v meroslovnem laboratoriju.

Pogoji: * Fakulteta za matematiko in fiziko – smer fizika, * poznavanje osnov elektrotehnike in električnih meritev, * dobro znanje angleškega jezika, * računalniška in matematična pismenost, * ročne spretnosti, * samoiniciativnost, * komunikativnost, * sposobnost reševanja problemov, * veselje do dela.

Nudimo vam: * urejene in dobre delovne pogoje, * prilagajanje delovnega časa študijskim obveznostim, * začetna urna postavka 6,5 € bruto, * delo za daljše časovno obdobje, * delo z mentorjem.

Interesenti pošljite ponudbo za študentsko delo z življenjepisom (CV) na elektronski naslov kadri@siq.si. V življenjepisu navedite vaše osebne in kontaktne podatke, podatke o izobrazbi, smeri in ravni študija ter dosedanjih delovnih izkušnjah. Izbor bo opravljen na podlagi predhodnih razgovorov s kandidati.