AFLabs

Datum objave: 24. 5. 2021
Zaposlitveni oglas
Programer (študentsko delo ali redna zaposlitev)

AFLabs, d. o. o., mlado razvojno-raziskovalno podjetje, širi programersko ekipo in išče nove nadobudne programerje.

Smo mlado podjetje, katerega jedro sestavlja zagnana in kreativna ekipa mladih diplomantov FMF-ja. Večinoma se ukvarjamo z razvojem sistemov za industrijo 4.0 in uporabo umetne inteligence za optimizacijo obstoječih delovnih procesov ter izdelavo spletnih aplikacij po naročilu. Med drugim razvijamo sistem za optimiziranje razvoza, ki dnevno optimizira več deset vozil na nivoju celotne srednjeevropske regije, prav tako pa naši sodelavci raziskovalno sodelujejo z več fakultetami, instituti ZRC SAZU in Institutom Jožef Stefan. Pričakujemo dobro poznavanje jezika Python, prednost pa predstavlja poznavanje metod strojnega učenja, ogrodja Django in spletnih tehnologij (HTML, CSS, JS, TS).

Če te zanima:

  • dinamično in samostojno delo,
  • reševanje problemov in optimizacija procesov,
  • optimizacija NP-težkih problemov,
  • delo v motiviranem in hitro rastočem kolektivu

in bi se rad preizkusil v industriji, pošlji kratek življenjepis in po možnosti povezavo do githuba na jobs@aflabs.si.

Glede oblike dela smo fleksibilni, iščemo tako študentsko delo kot redno zaposlitev, pri nas pa lahko opraviš tudi plačano delovno prakso.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.