HSE

Datum objave: 14. 6. 2021
Zaposlitveni oglas
Pripravništvo (redna zaposlitev, rok za prijavo 30. junij 2021)

Pri največjem slovenskem proizvajalcu električne energije iz lastnih, domačih virov bomo zaposlili pet pripravnikov.

Zakaj pripravništvo? Pripravništvo je odlična priložnost za začetni strokovni in poklicni razvoj. Pridobljeno znanje v času študija lahko preizkusite v prvi zaposlitveni izkušnji, ki vam bo dala dragoceno podlago za nadaljevanje kariere. Spoznali boste, kako je delati v odličnem kolektivu inženirjev, ekonomistov, pravnikov in drugih strokovnjakov.

Kdo je vabljen k prijavi? Mladi univerzitetni diplomanti (m/ž) različnih smeri, kot so elektrotehnika, energetika, strojništvo, informatika, matematika, pravo, ki že imajo pridobljeno izobrazbo ali bodo v letošnjem študijskem letu zaključili 2. bolonjsko stopnjo navedenih smeri.

Kaj vam ponujamo? Eno leto praktičnih izkušenj v ekipi odličnih strokovnjakov, delo na zanimivih projektih, osebni in profesionalni razvoj ter odlično referenco na nadaljnji poklicni poti.

Po uspešno opravljenem enoletnem pripravništvu je možnost zaposlitve za nedoločen čas. Predvideni začetek pripravništva je 1. oktober 2021.

Kako se prijavite? Vse zainteresirane vabimo, da vlogo z življenjepisom in dokazilom o zaključeni izobrazbi (fotokopijo diplome oz. potrdilo o vpisu in zaključenih izpitih) oddate preko spletne strani do vključno 30. 6. 2021.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.