Preskoči na glavno vsebino

Pedagoški inštitut

Datum objave: 13. 4. 2022
Zaposlitveni oglas
Ocenjevalec odgovorov dijakov v mednarodni raziskavi PISA (študentsko delo, rok za prijavo 20. april 2022)

Na Pedagoškem inštitutu v okviru raziskave PISA iščemo študente, vpisane na drugo stopnjo študija, ki bi bili pripravljeni ocenjevati odgovore dijakov in dijakinj 1. letnikov srednjih šol. Letos je v raziskavi poudarjeno področje preverjanja matematika, poleg matematike pa boste ocenjevali tudi naloge iz naravoslovja, branja in ustvarjalnega mišljenja.

Tako imenovano kodiranje odgovorov bo potekalo od 3. 5. 2022 do predvidoma 10. 6. 2022, vsak dan med 8.00 in 14.30. Prisotnost je obvezna ves ta čas, saj je v nasprotnem primeru proces zelo otežen. V primeru, da ima študent vmes nujno obveznost (npr. izpit), se, seveda, lahko dogovorimo za izostanek, pogosta odsotnost pa žal ni mogoča. Potrebujemo resne in zanesljive študente. Ob koncu sodelovanja izdamo tudi potrdilo o sodelovanju.

Urna postavka za delo je 7,00 EUR neto, obvezna je študentska napotnica.

Tisti, ki bi jih delo zanimalo, naj svoj interes s kratkim CV-jem sporočijo na
e-naslov: klaudija.sterman@pei.si (Klaudija Šterman Ivančič), najkasneje do srede, 20. 4. 2022. Število mest je omejeno.

Veselimo se sodelovanja z vami!


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.