Mafijski piknik

Datum objave: 26. 4. 2022
Obvestilo sodelavcem in vsem študentom FMF
Četrtek, 12. maja, na Študentskem kampusu.

Dragi študenti, študentke, zaposleni in zaposlene. Po dveh letih premora se letos vrača tradicionalni Mafijski piknik, ki bo 12. maja na Študentskem kampusu s pričetkom ob 16h. Mafijski piknik je tradicionalno srečanje študentov in profesorjev FMF, za katerega se razume, da se ga vsaj enkrat udeleži vsak FMF-jevec oz. natančneje vsak pravi mafijec. Tokratni prostor na Študentskem kampusu omogoča celo paleto športnih in kratkočasnih dejavnosti, zato bo dogajanje res pestro.

Za dogodek je potrebna prijava preko spletnega obrazca, aktualnim informacijam glede piknika pa lahko sledite tudi preko FB dogodka. Dogodek je zaprtega tipa, vstop je možen le ob plačilu prispevka in z vstopnico.

Prispevek za Mafijski piknik 2022, v znesku 15 EUR, zbiramo v sobi 2.06 v stavbi Oddelka za matematiko med torkom in četrtkom od 11h do 13h. Prispevek vam zagotovi karto, majico, neomejeno količino hrane in pijače, splača pa se vam ga poravnati v predprodaji, saj bo v zadnjem tednu znašal 20 EUR.

Za več informacij in plačilo prispevka se lahko obrnete na člana organizacijskega odbora: Matevž Kopač (031 537 913, kopac.matevz98@gmail.com) in Urban Pečoler (051 352 075, u.pecoler@gmail.com).