Adacta

Datum objave: 19. 8. 2022
Zaposlitveni oglas
Rotacijski program za študente (študentsko delo, rok za prijavo 1. september 2022)

Smo ambiciozni, prilagodljivi in hitro rastoči. Ponujamo priložnost študentom, ki želijo razviti svoje sposobnosti razumevanja zavarovalniškega poslovanja, razvoja programske opreme in ostalih kompetenc na delovnem mestu.

Rotacijski program je odlična priložnost, da najdete svoje mesto v Adacti. Pridobite 360 stopinjski pregled nad poslovnimi procesi in organizacijo ter pridobite samozavest in izkušnje v zvezi z delom. Spoznajte naše oddelke – Poslovno analizo, Zagotavljanje kakovosti, Implementacijo produkta in Razvoj produktov ter ugotovite, katero delovno mesto najbolj ustreza vaši karierni poti.

Od kandidatov pričakujemo:

  • Ustvarjalen način razmišljanja, radovednost, pripravljenost na učenje, razvijanje novih veščin in razmišljanje izven okvirjev.
  • Osredotočenost na svoje delo, natančnost in vestnost.
  • «Zdravo pamet«, za hitro vzpostavljanje povezav med različnimi ključnimi dejavniki.
  • Odlično znanje angleščine.

Zaželene so tudi osnovne izkušnje z uporabo različnih tehnologij, kot so .NET Framework, JavaScript, TypeScript, Angular in baz podatkov, kot so SQL Server, Oracle in NoSQL.

Kaj ponujamo?

Poleg tehnoloških priložnosti, prenosa znanja in izkušenj, ponujamo številne ugodnosti, kot je uporaba najnovejše tehnologije, možnost dela od doma, program vodenega mentorstva, izobraževanja na podlagi vašega načrta za razvoj kariere in ohranjanje vašega notranjega otroka pri življenju z našo igro soba in moderne pisarne s čudovitim razgledom in brezplačnim parkiriščem.

Nudimo tudi možnost prve zaposlitve.

Prijave sprejemamo na naši spletni strani.

Poiščite svojo karierno pot. Ne samo službe.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.