Sava Re

Datum objave: 13. 9. 2022
Zaposlitveni oglas
Strokovni sodelavec za upravljanje tveganj (študentsko delo, rok za prijavo 28. september 2022)

Zavarovalna skupina Sava je prodorna slovenska zavarovalna skupina, ki je prisotna na več kot 100 zavarovalnih in pozavarovalnih trgih sveta. Ključne odlike matične družbe Sava Re so 40-letna tradicija, mednarodno priznan ugled ter uspešnost in stabilnost poslovanja. Družba nudi pozavarovalne storitve več kot 350 partnerjem po vsem svetu. Sava Re ima v lasti več zavarovalnih in nezavarovalnih družb ter je ena večjih zavarovalnih skupin na območju Jugovzhodne Evrope.

K sodelovanju vabimo študenta II. bolonjske stopnje naravoslovno-matematične smeri ali ekonomske smeri za študentsko delo na delovnem mestu strokovni sodelavec za upravljanje tveganj v Službi za upravljanje tveganj, sredstev in obveznosti.

Ponujamo delo v dinamičnem, ustvarjalnem in prijaznem delovnem okolju z mednarodno komponento in timsko delo z odprtimi, ustvarjalnimi in prijaznimi sodelavci. Nudimo možnosti za osebni in profesionalni razvoj.

Področje dela vključuje predvsem:

  • pomoč pri izračun kapitalske ustreznosti v skladu s Solventnostjo 2,
  • izvedbo analiz občutljivosti, stresov in scenarijev in ostalih analiz,
  • pomoč pri pripravi rednih poročil s področja upravljanja tveganj in Solventnosti 2,
  • sodelovanje pri avtomatizaciji posameznih aktivnosti področja.

Od kandidata pričakujemo aktivno znanje angleškega jezika in dobro poznavanje MS Office orodij. Prednost pri izbiri imajo kandidati z znanjem programiranja.

Če ste samoiniciativni, sistematični ter imate analitične in komunikacijske sposobnosti in vas pritegnejo nove priložnosti za pridobivanje delovnih izkušenj, učenje in raziskovanje, vas vabimo, da se nam predstavite z življenjepisom in z nami delite svoje dosedanje izkušnje.

Delo se opravlja na sedežu družbe Save Re, d.d., ki je v Ljubljani na Dunajski cesti 56.

Vaše prijave pričakujemo do 28. septembra 2022 po elektronski pošti na naslov kariera@sava-re.si s pripisom STROKOVNI SODELAVEC ZA UPRAVLJANJE TVEGANJ - ŠTUDENT.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.