Unija Challenge 2022

Datum objave: 16. 9. 2022
Obvestilo vsem študentom FMF
Regijsko tekmovanje za najboljšo projektno nalogo.
Unija Challenge 2022

Unija Group, mednarodna računovodska hiša, organizira tekmovanje za študente Unija Challenge 2022. Kandidati se lahko prijavijo na eno od treh področij: računovodstvo, svetovanje in informacijska tehnologija. Teme za projektne naloge znotraj teh področij so:

• Vizija računovodstva 2052

• Market research za potencialnega investitorja

• Cyber Security za mala podjetja

Tekmovanje Unija Challenge je sestavljeno iz dveh faz. V prvi fazi bodo udeleženci tekmovali znotraj svoje države. Deset najbolje ocenjenih del se bo uvrstilo v finale državnega tekmovanja in za prva tri mesta prejelo nagrade v vrednosti 400, 600 in 1.000 evrov. Zmagovalna ekipa na državni ravni se uvrsti na regijsko tekmovanje, kar predstavlja drugo fazo. Drugi del tekmovanja se bo odvil 21. novembra 2022 v poslovni stavbi Unije na Brezovici pri Ljubljani, kjer se bodo zmagovalci iz celotne regije potegovali za nagrado 5.000 evrov.

Za boljše razumevanje poslovanja našega podjetja si bodo lahko vsi zainteresirani na Dnevu odprtih vrat ogledali prostore Unije Smart Accounting. Na kratkem uvodnem sestanku se bodo študenti lahko podrobneje seznanili s ponujenimi temami, povprašali, kar jih zanima, spoznali člane komisije in spoznali tudi sotekmovalce. Dan odprtih vrat bo 30. septembra 2022 ob 12. uri v prostorih Unije na Brezovici pri Ljubljani, Tržaška cesta 515.

Študenti se lahko prijavijo individualno ali skupinsko, in sicer do 5. oktobra 2022. S tem pristopijo k reševanju projektne naloge in pokažejo svojo ustvarjalnost in znanje. Prijavite se na tej povezavi.