Institut Jožef Stefan

Datum objave: 17. 1. 2023
Zaposlitveni oglas
Predavatelj ICJT (redna zaposlitev, rok za prijavo 15. februar 2023)

K sodelovanju vabimo študente zadnjega letnika, diplomante oziroma magistre univerzitetnih študijev ter doktorje fizike, strojništva, elektrotehnike in sorodnih smeri.

Iščemo tudi tehničnega sodelavca za vzdrževanje programske in strojne računalniške opreme. Zaželeno je poznavanje baz podatkov in grafično oblikovanje.

Ponujamo stimulativno nagrajevanje ter dinamično delo na področju usposabljanja kadrov za naše jedrske objekte in za delo z viri sevanj, razvoja programske opreme in informiranja javnosti.

Od bodočih mlajših sodelavcev oziroma sodelavk pričakujemo samostojnost, samoiniciativnost, znanje angleščine, veselje za delo z ljudmi in pripravljenost za nadaljnje izobraževanje doma in v tujini.

Podrobnejše informacije o našem delu najdete na spletni strani tukaj oziroma na tel. 01/588-5298. Ponudbe z življenjepisom pošljite z elektronsko pošto na icjt@ijs.si.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.