Pareto AI

Datum objave: 29. 3. 2023
Zaposlitveni oglas
Podatkovni znanstvenik / Data scientist (študentsko delo ali redna zaposlitev, rok za prijavo 14. april 2023)

Na Pareto AI spet širimo ekipo!

Če te zanima razvoj AI produktov s poudarkom na uporabi teh modelov v realnosti, si na pravem mestu. Tokrat iščemo podatkovnega znanstvenika (m/ž), ki bosta sodelovala pri razvoju različnih zanimivih modelov za domače in tuje naročnike. Poudarek bo na napovednih in optimizacijskih modelih ter ukvarjanju s tekstom (NLP).

Vsaj osnovno znanje konceptov strojnega učenja je zaželeno, dodatne izkušnje pa bodo še kako prišle prav, saj se ukvarjamo z state-of-the-art sistemi in pristopi.

Delo poteka "remote first" in kandidat bi postal del mlade ekipe 15 sodelavcev (več kot pol z doktorati iz umetne inteligence), kjer se bo lahko ogromno naučil in kjer dajemo velik poudarek na osebnostno in karierno rast.

Plačilo je po dogovoru in je odvisno od izkušenj.

Če rad rešuješ kompleksne izzive in te veseli data science hkrati pa se želiš tudi doučiti potrebnih znanj za razvoj modelov za produkcijo se prijavi na spodnji naslov.

Kontakt: Miha Mlakar na miha@pareto.si.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.