Gorenjska banka

Datum objave: 13. 9. 2023
Zaposlitveni oglas
Strokovni sodelavec za upravljanje tveganj (študentsko delo, rok za prijavo 29. septembra 2023)

Strokovni sodelavec za upravljanje tveganj (študentsko delo/redna zaposlitev, rok za prijavo 29. september 2023). Zaposleni v Gorenjski banki zavzeto in s strastjo gradimo sodobno, inovativno, k strankam in zaposlenim usmerjeno banko. Ustvarjamo navdušenje in navdihujemo druge, da delujemo po svojih najboljših močeh. Iščeš nove razvojne priložnosti, te zanima delo v bančništvu in si želiš soustvarjati nekaj izjemnega? Pridruži se nam.

Iščemo "strokovnega sodelavca za upravljanje tveganj (m/ž)" v Sektorju strateškega upravljanja tveganj.

Vaše glavne odgovornosti na tem delovnem mestu bodo:

priprava poslovnih poročil o kreditnih tveganjih za notranje in zunanje uporabnike, sodelovanje v aktivnostih nadgradnje aplikativnih podpor ter podatkovnih modelov za spremljavo in poročanje kreditnih tveganj, razvoj in vzdrževanje sistemov in metodologij s področja opravljanja tveganj, priprava medletnih ter letnih pregledov in izdelava analiz s področja kreditnega tveganja, priprava poročil za zunanje uporabnike skladno z zakonsko regulativo, sodelovanje pri pripravi politik, pravilnikov in navodil z naslova upravljanja s kreditnim tveganjem, pregled standardov skladnosti v povezavi z notranjimi in zunanjimi revizorji, predlaganje sprememb in racionalizacije poslovanja, opravljanje zahtevnejših nalog organizacijske enote kontrolinga kreditnih tveganj.

Kaj iščemo pri novih sodelavcih?

računalniška znanja za delo v okolju Windows in MS Office, poznavanje programskega jezika SQL, aktivno znanje angleškega jezika.

Ponujamo vam:

delo v urejenem delovnem okolju, delovno razmerje za nedoločen čas, s poskusnim delom 5 mesecev, strokoven in pozitivno naravnan kolektiv, možnost strokovnega usposabljanja in izobraževanja, možnost pridobivanja bančnih izkušenj, ustvarjalno organizacijsko kulturo in timsko vzdušje, sodelovanje v ekipi zagnanih in dinamičnih sodelavcev, možnost vključitve v sistem dodatnega pokojninskega zavarovanja, financiranega s strani banke. Delovno mesto se nahaja v Kranju. Prijave zbiramo do 29. septembra 2023 na naslov zaposlitev@gbkr.si.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.