Sava Re

Datum objave: 20. 12. 2023
Zaposlitveni oglas
Aktuar v Aktuariatu pozavarovanj (študentsko delo, rok za prijavo 7. januar 2024)

Študentsko delo v Aktuariatu pozavarovanj

Sava Re, d.d., je matična družba Zavarovalne skupine Sava, prodorne slovenske zavarovalne skupine, ki je s svojimi zavarovalnimi in z zavarovalništvom povezanimi družbami ena večjih zavarovalniških skupin v jugovzhodni Evropi. Naše poslanstvo je skrb za varno, zdravo in svetlo prihodnost zaposlenih in strank. Prisotni smo na več kot 100 zavarovalnih in pozavarovalnih trgih sveta in zagotavljamo pozavarovalne storitve več kot 350 partnerjem po vsem svetu. Skupaj ustvarjamo k strankam usmerjeno, sodobno, digitalno, družbeno odgovorno in trajnostno naravnano zavarovalniško skupino.

V družbo dobrih ljudi vabimo študente, ki jih zanimata rast in vpetost v mednarodno okolje. Posameznike, ki želijo razvijati svojo kariero na področju aktuarstva.

V Aktuariat pozavarovanj vabimo študenta ali študentko.

Vaše glavne delovne naloge:

  • Pomoč pri razvoju, testiranju in nadgradnji aktuarskih modelov.
  • sodelovanje pri spremljanju, pripravi analiz in poročanju na področju aktuariata pozavarovanja.

Naša pričakovanja: * absolvent ali študent zaključnih letnikov 2. bolonjske stopnje ekonomske ali matematične smeri, * aktivno znanje angleškega jezika, * zelo dobro poznavanje MS Office orodij, * poznavanje vsaj enega programskega jezika (R, Python, SQL…) * lastna razvojna naravnanost, sistematičnost, analitične in komunikacijske sposobnosti.

Če si želite nove priložnosti za karierni razvoj in pridobivanje delovnih izkušenj, učenje in raziskovanje, vas vabimo, da pošljete vašo prijavo z življenjepisom na elektronski naslov kariera@sava-re.si s pripisom Študentsko delo – aktuariat do vključno 7. januarja 2024.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.