NLB

Datum objave: 21. 2. 2024
Zaposlitveni oglas
Obvezna študijska praksa (rok za prijavo 29. februar 2024)

Obvezna študijska praksa v NLB d.d.

Si študent/-ka in na točki izobraževanja, ko bi teorijo rad/-a preizkusil/-a v praksi?

Če se najdeš v bančništvu in si na prvo vprašanje odgovoril/-a pritrdilno, lahko poskusiš pri nas. V NLB namreč priložnost obveznega praktičnega usposabljanja omogočamo študentom v študijskem letu 2023/2024. Izbrani kandidati bodo t. i. obvezno študijsko prakso opravljali na enem od spodnjih področjih. Po končani praksi ohranjamo možnost nadaljnjega sodelovanja.

IT RAZVOJ (razvoj produktov in prehod na novo tehnologijo z zagotavljanjem agilnega razvoja sodobnih, poslovno učinkovitih in kakovostnih informacijskih bančnih rešitev)

IT INFRASTRUKTURA

Oblačne rešitve in storitve (Sledenje strategiji podjetja glede oblačnih storitev, znotraj katere načrtujemo, implementiramo in vzdržujemo oblačne storitve razlicnih platform in servisov.) Pomoč uporabnikom (Kakovostna in hitra pomoč notranjim uporabnikom NLB Skupine pri težavah z delovanjem informacijskih sistemov ter upravljanje s pooblastili in dostopi do inf.sistemov banke za zaposlene.) UPRAVLJANJE STRANK, PRODUKTOV IN DIGITALNIH STORITEV (Razvoj produktov, digitalnih kanalov, modelov za marketing in prodajno področje ter skrb za uporabniško izkušnjo stranke - zaželeno je znanje SQL.)

FINANČNI TRGI (Upravljanja z bilanco banke.)

PLAČILNI SISTEMI (Mednarodna plačila, SEPA plačila, ipd. - zaželeno je poznavanje dela s podatki - pridobivanje podatkov iz različnih baz in interpretaciji teh podatkov)

TRGOVINSKO BANČNIŠTVO (Akreditivno in inkasno poslovanje ter Garancijski posli. Prednost je znanje nemščine.)

KREDITNE ANALIZE PRAVNIH OSEB

Metodologije in rezervacije

Kreditne analize srednje velikih komitentov Kreditne analize ključnih komitentov

Lokacija: Ljubljana

Če si želiš spoznati delo v bančništvu, navezati prvi stik z večjo organizacijo, hkrati pa dobiti nove izkušnje na želenem področju, se prijavi najkasneje do 29. februarja 2024.

Prijave zbiramo na: https://www.nlb.si/studentska-praksa

NLB d.d. je članica NLB Skupine, edine mednarodne univerzalne bančne skupine v Sloveniji z izključnim strateškim interesom v Jugovzhodni Evropi (JVE). Poleg matične NLB, skupino sestavlja več hčerinskih bank v JVE in več družb za pomožne storitve (upravljanje premoženja, upravljanje nepremičnin itd.).

A NLB Skupina ni zgolj finančna skupina in kot institucijo sistemskega pomena nas ne zanimajo le strogo poslovne teme. Poleg uspešnega poslovanja in dobrih finančnih rezultatov, ki pripomorejo h gospodarskemu razvoju regije, kjer poslujemo, želimo prispevati tudi k boljši kakovosti življenja. NLB Skupina smo namreč ljudje, ki poznamo in razumemo panogo, v kateri delamo, razvijamo inovativne, strankam prilagojene produkte in storitve ter smo povezani z okoljem in regijo, v kateri živimo. Za nas namreč ni le točka na zemljevidu. Tu je naš dom.

Zavedamo se, da so za naš uspeh ključni zaposleni, zato intenzivno vlagamo v njihovo znanje in dobrobit. Verjamemo, da je zadovoljen in učinkovit tisti zaposleni, ki zna po eni strani uskladiti zasebno in poslovno življenje, po drugi strani pa ve, da je njegov potencial prepoznan in cenjen. In prav temu posvečamo posebno pozornost – spodbujanju, usmerjanju in razvoju zaposlenih ter zagotavljanju podpore na njihovi poslovni poti. Sodelavcem ponujamo delo v profesionalnem okolju, priložnost za strokovni in osebni razvoj. Naša prizadevanja za njihovo dobrobit pa potrjujeta tudi certifikata Družini prijazno podjetje in Top Employer.


Za vsebino oglasa, nadaljnji proces izbire kandidata in obliko medsebojnega sodelovanja med kandidatom in delodajalcem odgovarja delodajalec. Več informacij je na voljo tu.